CECILIA KYLLINGE heter jag, som har, och driver produktionsbolaget KYLLINGE NÖJE AB

Det jag och mina medarbetare främst arbetar med är att jobba fram professionella scenshower, som vi tar ut på turné.

Ibland får vi förfrågan om att skräddarsy något speciellt till en kund. Och det har vi gjort till bl.a. Wermland Opera och Klockargården i Tällberg. Men oftast så kommer showerna till genom våra egna idéer och skrivs -och drivs- utifrån en vilja att få någonting sagt.

Våra kunder är mestadels Sveriges Teaterföreningar, Bygdegårdsföreningar, Hembygdsföreningar, Folkparker, Skolor, Kyrkor och Kommuner. Turnéerna går över hela Sverige, med några avstickare till Finland och Norge.Vi vill roa och underhålla. Glädja och inspirera. Värma hjärtan och öppna ögon. Vi försöker i varje show ta chansen att få viktiga budskap sagt. Exempel på shower som är beställningsbara just nu, är vår intima hyllning till den fantastiska Tina Turner, en ny show om Carole King som ska ha premiär i september. Jag ska fortsätta spela min enmansföreställning "Bäst i Test". Vi har föreställningar för alla åldrar; barn och ungdom, vuxna och äldrevården. Se alla våra bokningsbara shower genom att klicka  HÄR

Skräddarsydda föreställningar: Vi har även genomfört många uppdrag där vi skräddarsytt underhållning för ett specifikt evenemang.
Vi tar gärna hand om underhållningen utifrån dina önskemål för Fest, Happening, Företagsevent eller Kick off. Hör av dig med dina idéer så får du en offert.

Jag har också fått många roliga uppdrag genom ”Skapande Skola”, där jag satt ihop teaterföreställningar tillsammans med barnen. Men sedan har vi också haft rena spelningar för barnen där vi underhållit om återvinning och hållbarhet (mellanstadiet), om privatekonomi (gymnasiet), om Janis Joplin (högstadie/gymnasie). Nu sist var det jag och Jan-Olof Jonsson som besökte alla andraklassare i Hedemora kommun och lärde ut- och sjöng- om  Barnkonventionen (lågstadiet).  
Jag som skådespelerska: Tror du att jag kan passa som skådespelerska/sångerska i ditt projekt.  Jag har ett förflutet som skådespelerska både i såpa (Vita lögner) och Dr Mugg som Fru Rumplund och gjort några långfilmer och en stor mängd kortfilmer. Det senaste rena teaters-skådespelaruppdraget jag gjorde var 2021, då jag fick spela Kerstin Hesselgren, första kvinnan att bli invald i Sveriges Riksdags Första kammaren, Talmannens Andreas Norléns vårfest .

Tveka inte att höra av dig! Jag är sugen på nya äventyr och öppen för ideer!

Mvh, Cecilia Kyllinge